Om os

Der var en gang en bodybuilder, en dj og en bartender der mødtes på en bar. Her skulle der ske store ting, de vil revolutionære industrien indenfor servicebranchen. Det var på tide at der skete en forandring i servicebranchen, noget eksklusivt, ekstraordinært, exciting og en hel masse fornøjelige initiativer i selve industrien for service.

Vi var fast besluttet om at der skulle ske noget for det kvindelige segment, og give dem en uforglemmelig oplevelse når de virkelig vil have et særpræget event/arrangement. Det betyder at der skulle ske noget anderledes og skabe en helt anden dimension for underholdning og servering på det danske marked.

Mansquad blev til og skulle være det foretrukken valg indenfor servering og underholdning til kvindelige og homoseksuelle segment.

Vi vil levere det bedst mulige stemning med professionelt service der matcher netop dine ønsker. Mansquad sørge for der er mulighed for at booke et antal services, blandt andet servering, bartender, DJ’s, fotograffer.

Mansquad håndtere alt fra musik til rutineret bartendere og meget mere. Til hvilken som helst event kan der laves et skræddersyet service til netop dine behov.